AWARE SYSTEMS
TIFF and LibTiff Mail List Archive

Thread

2017.10.05 15:55 "[Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Emmanuel Cosnard
2017.10.06 17:00 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Bob Friesenhahn
2017.10.06 08:24 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Emmanuel Cosnard
2017.10.05 16:13 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Bob Friesenhahn
2017.10.06 09:19 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Emmanuel Cosnard
2017.10.06 12:39 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Olivier Paquet
2017.10.06 13:27 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Bob Friesenhahn
2017.10.09 07:19 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Emmanuel Cosnard
2017.10.09 07:41 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Roger Leigh
2017.10.09 08:57 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Emmanuel Cosnard
2017.10.10 10:10 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Emmanuel Cosnard
2017.10.09 13:39 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Bob Friesenhahn
2017.10.10 12:07 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Emmanuel Cosnard
2017.10.10 12:22 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Even Rouault
2017.10.10 14:28 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Emmanuel Cosnard
2017.10.10 14:39 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Even Rouault
2017.10.10 17:35 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Roger Leigh

2017.10.09 07:41 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Roger Leigh

On 09/10/2017 07:19, Emmanuel Cosnard wrote:

Actually I can't use the last version of tifflib because I have to use visual studio 2010 (for historical reasons on the project I'm working on), so I to use a pre-2010 version of libtiff.   have

What's stopping libtiff 4.0.8 building on these Visual Studio versions? What errors do you get when building?

Have you tried the CMake build out? Bits in the port directory should be selectively built to work with older versions. While I don't have these older versions to hand to test with, I think they are supposed to work.

Regards,
Roger