AWARE SYSTEMS
TIFF and LibTiff Mail List Archive

Thread

2017.10.05 15:55 "[Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Emmanuel Cosnard
2017.10.06 17:00 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Bob Friesenhahn
2017.10.06 08:24 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Emmanuel Cosnard
2017.10.05 16:13 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Bob Friesenhahn
2017.10.06 09:19 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Emmanuel Cosnard
2017.10.06 12:39 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Olivier Paquet
2017.10.06 13:27 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Bob Friesenhahn
2017.10.09 07:19 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Emmanuel Cosnard
2017.10.09 07:41 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Roger Leigh
2017.10.09 08:57 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Emmanuel Cosnard
2017.10.10 10:10 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Emmanuel Cosnard
2017.10.09 13:39 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Bob Friesenhahn
2017.10.10 12:07 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Emmanuel Cosnard
2017.10.10 12:22 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Even Rouault
2017.10.10 14:28 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Emmanuel Cosnard
2017.10.10 14:39 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Even Rouault
2017.10.10 17:35 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Roger Leigh

2017.10.06 17:00 "Re: [Tiff] Problem using libtiff in debug mode with visual studio 2010", by Bob Friesenhahn

On Fri, 6 Oct 2017, Emmanuel Cosnard wrote:

> I am using libtiff version 3.8.2, with tif_win32.c.

This is a very antique version of libtiff, perhaps dating from 2006. Are you able to update to modern libtiff?

The latest release is 4.0.8. See http://www.simplesystems.org/libtiff/v4.0.8.html.

Bob
--
Bob Friesenhahn
bfriesen@simple.dallas.tx.us, http://www.simplesystems.org/users/bfriesen/
GraphicsMagick Maintainer, http://www.GraphicsMagick.org/