AWARE SYSTEMS
TIFF and LibTiff Mail List Archive

Thread

2003.04.28 19:44 "Registering a tag with Adobe", by Robert S. Kissel
2003.04.29 04:26 "Re: Registering a tag with Adobe", by Chris Cox
2003.04.29 16:12 "Newbie Question (StripOffsets/StripByteCount)", by Harring Figueiredo
2003.04.29 16:50 "RE: Newbie Question (StripOffsets/StripByteCount)", by Belshan, James
2003.04.29 17:58 "RE: Newbie Question (StripOffsets/StripByteCount)", by Harring Figueiredo
2003.04.29 19:51 "RE: Newbie Question (StripOffsets/StripByteCount)", by Carter John-jcarte01
2003.04.30 15:08 "RE: Newbie Question (StripOffsets/StripByteCount)", by Harring Figueiredo
2003.04.30 15:19 "RE: Newbie Question (StripOffsets/StripByteCount)", by Carter John-jcarte01

2003.04.29 04:26 "Re: Registering a tag with Adobe", by Chris Cox

No, something just got screwed up in the web pages and the email forwarding. We're working on it.

Chris

In the TIFF specification 6.0, published on Adobe's Web site, they ask people to write to devsup-person@adobe.com to register a tag for private use.

This address bounces (550 - user unknown).

Elsewhere on Adobe's website, they tell people to write to psdevsup@adobe.com for this purpose.

Mail to this address gets returned with a canned response telling you that you weren't asking about an Adobe product.

Has anybody hear managed to get in touch with the right person to register a tag, as the TIFF specification asks us to do?

To whom does one REALLY write?

Is Adobe just ignoring this responsibility, these days?